Bobby på besøk

6. jul, 2012

I dag har vi hatt besøk av Bobby med familie. Bobby er fra Emma sitt første kull. Bobby bor på Askøy. Vi pleier å besøke ham når vi er i Bergen.Bobby og Athene har Emma sitt ansikt

Del denne siden

4.07

4. jul, 2012

I dag har tante vært nede på valperommet og sett på de søte tantebarna sine. Hun ble veldig fasinert når valpene gav lyd fra seg. Tror hun kommer til å bli ei god tante. Amira har fortalt Athene at hun ikke har lov til å gå på valperommet uten meg, det overholder hun.
I dag er valpene 1 uke. Jeg har veid alle sammen og samtlige har nesten doblet vekta si. De største har dobla og vel så det.
Det hersker ro og harmoni på valperommet. Amira tar seg en og annen hvil her oppe hos meg.
Nå skal Athene og jeg gå oss en tur

Tirsdag 3.juli

3. jul, 2012

I dag ligger Amira i stuen sammen med Athene og meg. Da jeg kom ned på valperommet i natt hadde hun lagt seg under senga som står der. Nå trenger hun litt hvile fra valpene. Men hører hun en lyd fra kjelleren så løper hun ned til dem. I morgen er det en uke siden de ble født og da skal de veies igjen, det blir spennende!

Amira sine valper 5 dager gamle

2. jul, 2012

Amira med sine 5 tisper og 3 hanner, 2 .07.2012

Amira med sine 5 tisper og 3 hanner, 2 .07.2012

26 juni

26. jun, 2012

I dag er det 61. drektighetsdøgn. Det vil si at fødselen kom bli vært øyeblikk. Amira er forsatt rolig. Har liten matlyset ellers er hun sprek. Gir henne energirikt fôr slik at hun ikke skal tappes for krefter på grunn av lite matinntak rett før fødselen.

Jeg venter spent! Spennende tider for mor!!