Lørdag 1 .09.12

fredag ettermiddag var Amira, Athene, Caddie og meg på tur i Sanden. Annika, Roxy og Cane var med. Herlig å være på tur i varmen og se hundene kose seg. Caddie har blitt flink til å gå i bånd. Cane ville leke med henne, han ble litt voldsom i Caddies øyne i starten. Etterhvert ble det fart i henne også.
Mandag reise Caddie hjem til Søgne. Da er det tomt for valper i huset. Det blir nok litt rart, dette er det første kullet der alle valpene flytter ut.
Det blir litt godt også, da kan de to voksne få mer aktivitet.

Lørdag 19 mai

I dag skal jeg flytte inn på loftet. Gleder meg som et barn. Det har gått nesten 4 måneder etter brannen i huset mitt. Nå har vi kommet på plass igjen og stortrives med det!
Vi går spennende tider i møte. Den 29 april ble Amira paret med Tollergrendas Lovely Barak Obama. Etter pinse skal jeg til dyrlegen og ta ultralyd. det blir spennende!
Vi hadde en stille og rolig 17 mai feiring i et ufyselig vær. Det fristet ikke med uteaktiviteter.

Lørdag 19 mai

Torsdag 26.01.12

Torsdag 26 januar ble en dramtisk dag for meg og hundene. Har de 2 siste månedene innredet loftet. Torsdag morgen skulle jeg ordne siste rest før innflytting. Da jeg kom i trappa kjente jeg brannlukt, da jeg kom opp så jeg flammer på gulvet. Prøvde slukke selv, men måtte tilkalle brannvesenet pga av enorm røykutvikling. Brannen startet i det elektriske anlegget. Huset må tømmes og det skal utføres store reparasjoner. Jeg får ikke flytte inn igjen på minst 2 måneder. Jentene har det godt, bor foreløbig hos gode venner.
Senere på kvelden kjørte jeg utfor med bilen, det var speilglatt. Har fått leiebil.
Nå tar jeg en dag om gangen og er evig takknemlig for at jeg og jentene er i god behold.  Vi har tross alt vært heldige. Jeg mistet ingen eiendeler i brannen

Julen 2011

Julekort fra Gipsy, Arne og Vigdis

Søndag 6.11.11

I dag har vi vært på tur sammen med Annika, Kristina, Celine og hundene våre. Annika tok mange fine bilder av hundene mine. Amira og Athene elsker å leke etter kongen i de store sandhaugene som vi har her i nærheten. Jeg kaster kongen oppover, de kappløper etter den.
Det beste er at all løpingen gir bedre kondisjon og ikke minst større muskler. Når vi har vært på sanden ligger de og hviler resten av dagen.
Hundene likte at Kristina og Celine lekte med dem. Amira og Athene trengte avkobling etter en hard dag på lydighetsbanen i går.
SØNDAG 6.11.11

Torsdag13 oktober

BLODSPOR

I dag har Amira gått blodspor.
Jan Inge Malmin lærte oss å gå blodspor i mai. Sommeren og høsten har vært travel. Men i dag gikk vi sammen med Bente og Felix.
Amira var bare helt rå!!! Hun gikk rett på labben uten noen løp ut av spoet. Dette er virkelig noe for Amira. Amira var alene sammen med meg. Det ser jeg at hun setter mer og mer pris på. Hun logret på hele turen. Da hun fikk sporlina på ryggen var hun klar til å jobbe.
Bente og jeg skal prøve å gå et spor i uken. Amira og Felix er klar for nye utfordringer.
Dette skal være Amira sin ting, hun skal få gå alene, uten Athene.
Gleder meg til neste blodsportrening

Søndag 2 oktober

I går 1 oktober kom Roxy til oss. Hun skal være her i 2 uker mens Annika er på Rhodos med familien sin.
I dag har vi vært på sanden og lekt med kong. Det syntes alle 3 var kjekt.
Roxy har funnet seg godt til rette her hos oss

Lørsdag 17 september

1

OPPDRETTERKSKOLEN KURS
Denne helga går jeg på oppdretter kurs i Stavanger. Nkk arrangerer kurset som er det første av 2 kurs.Forelesere er Astrid Indrebø og Hilde Bremnes. Temaet er Genetikk og avl.

Det er et meget interessant og lærerrikt kurs. Sannelig mye jeg som oppdretter må passe på. Første del av kurset er teori, andre del av kurset er mer praktisk. 2 del avholdes i første halvdel av 2013

Lørdag 30 juli 2011

Endelig kom varmen til rogaland. Sjøen var også så rolig at det var mulig å kjøre ut med båten. Vi koste oss alle 3. Mor fikk 2 lyr som ble stekt når vi kom hjem, hundene fikk restene.
I dag har Athene vært i båt for første gang i sitt korte liv. Hun rett og slett storkoste seg. Athene var overalt i båten, hoppet i sjøen etter fisk, heldigvis har de begge redningsvest så det var lett å ta henne opp i båten igjen.
Storesøster koste seg også i båten, hun ble veldig ivrig når jeg begynte å hale inn snøret. Det var litt skummelt hvis det ble for mange bølger.
Vi satser på ny båttur i morgen. Da skal alle 3 bade.
ENDELIG SOMMER I ROGALAND!

Du finner flere bilder i fotoalbummet

Søndag 17 juli

FERIE

Vi har vært på ferie hos Marit på Nesvåg når mor var på ferie i St Petersburg og Tallin. Se hvor flott vi hadde det!!
Ferie er å ligge å slappe av å sola uten alle mor sine krav. Vi liker oss hos Marit hun er en god hundepasser. Vi pleier å være hos henne når mor reiser bort uten oss.
På Nesvåg er det mange andre dyr og mennesker. En fin måte å trene på å være sammen med ukjente dyr og mennesker. Mor kaller det sosialisering 

Tirsdag 5.juli

Bamse har fått seg nytt hjem på Nesttun i Bergen. Der bor han hos Ørjan og Margit. De mistet sin Nova, en tollertispe, og var glade for å kunne overta Bamse. Bamse fant seg tilrette hos dem med en gang. Han ville ikke spise de første dagene, men i dag var matlysten tilbake. Ørjan og Margit møtte meg og jentene i Langskogen sist søndag. Må bare si at det var litt trist å levere Bamse, han var så trygg og tillitsfull. Jeg ble bare så glad i ham.
Jeg ser at han vil få det godt på Nesttun. De tar han med på turer, han får jobbe og virker glad og lykkelig til tross for at han verker litt i bakparten.
Vi treffer Bamse igjen på utstilling i Bergen i september.
Amira, Athene og Jeg ønsker Bamse lykke til i sitt nye hjem!
BAMSE HAR FLYTTET TIL BERGEN.

Fredag 1.juli 2011

MOR FEIRER BURSDAG

Vi er i Bergen på ferie. I dag feirer vi bursdagen til mor sammen med Markus, Ronja, Atle og tante Jorunn. Senere i dag kommer Øivind og Miranda da skal vi grille og spise jordbærkake.
Amira og Athene leker godt sammen Ronja

Tirsdag 21.06.11

GRATULERER MED DAGEN😀

I dag er det 1 år siden Athene, Bamse, Bailey. Birka, Kira og Mira ble født.
Athene og Bamse gratulerer søskene sine med dagen!

I dag har Bamse hatt sin første tur i båt. Han var skeptisk i starten, ville ikke gå ombord. Var litt redd da vi kjørte gjennom de første bølgen. Da jeg begynte å fiske forsvant usikkerheten, han ville hoppe etter snøret. Bamse ble begeistret da den første fisken kom ombord. På tur inn mot land stod han i baugen, ørene flagret, han storkoste seg.
Sist torsdag var han med da jeg var instruktør på appellmerke kurs. Han satt helt stille i utkanten av treningsbanen. Kursdeltakerne skrøt av oppførselen hans.
Bamse leker mye med Athene, de har selskap i hverandre. Amira er "mora" som står 2 - 3 m på avstand og som griper inn hvis hun synes det blir for mye. Jeg blir mer glad i Bamse for hver dag som går.
Athene har begynt å trene på øvelsene i klasse 2 i lydighet. Håper å debutere i klasse 2 i slutten av august.
I morgen skal alle 3 få prøve seg på blodspor. Amira og Athene har prøvd før, med godt rewsultat. For Bamse blir det første forsøk.
LØRDAG 11 JUNI

Lørdag 4.6 2011

I går kom Bamse til oss i Tolleråsen. Han trenger et nytt hjem. Bamse er tillitsfull, går godt sammen med barn og andre hunder. Han kommer når vi roper på ham, bjeffer nesten ikke. Han har vokst opp på Byremo. Der har han lekt sammen med en blandingshund. Bamse har kjørt snøscooter og gått mye løst på gården. Han har gått et valpekurs. Bamse tilpasset seg raskt og godt mine jenter. Bamse er en herlig gutt som har hatt en god oppvekst som har gjort han så harmonisk.
Nå venter han på å komme i et nytt hjem med eiere som elsker hunder og som vil jobbe sammen med ham
TOLLERÅSENS BAMSE

Lørdag 7 mai 2011

I dag har vi vært i Kristiansand på utstilling og fikk gode resultater.
Begge jentene har fått løpetid. Det er i grunnen veldig praktisk når begge får løpetid samtidig.
Nå blir det en rolig periode. Vi skal trene på det vi kan, men ikke ta foer store utfordringer. merker at konsemtrasjonen ikke er helt på topp.
Satser på at Athene kan gå lydighet den 28 mai.

Søndag 20 februar

I dag har vi vært på Brusand og gått tur med Annika , Yascha og Roxy. Været var flott. Hundene storkoste seg.
Nå ligger de og hviler i hver sin stol.
Glemte å ta hensyn til skygge når jeg tok Bir bilde av Athene.
I morgen starter jeg opp med valpe og nybegynner kurs.
21 februar er Athene 8 måneder.

Søndag 6 februar

Denne helga har jeg gått på kurs i Dalane hundeklubb sin regi.
HUNDENS SPRÅK
Arne Aarestad fra Siddis hundeskole holdt kurset.
Lørdag hadde jeg med meg Amira. Tispene skulle møtes to og to uten bånd. Senere på dagen møtte tispene mennesker. Hannhundene gjorde det samme søndag.
Møtene mellom hunder og møtene mellom hund og mennesker ble filmet og vist senere på dagen.
For meg har det vært lærerikt å lære hundens signaler bedre å kjenne og på den måten forstå hundene bedre.
Håper jeg blir mer bevisst mitt eget kroppsspråk overfor hundene mine i fremtiden.

Lørdag 22.1.11

I dag har vi vært på Brusand med Annika og Roxy. Jentene stortrives på stranden. De løper i ett sett, henter pinner som vi skal kaste. Roxy går godt sammen med mine to. Været var fantastisk, bølgene slo langt inn over land. Men det var faktisk vindstille. En tur på stranden gjør også godt for oss tobeinte. Det er herlig å se Amira med halen rett til værs. Hun er tilbake til sitt gamle jeg nå. På de to siste treningsøktene har hun hatt fullt fokus. Nå gjelder det for mor å ile langsomt med henne. Slik at jeg opprettholder motivasjonen hennes. Påskeaften skal hundeklubben arrangere lydighetsstevne satser på at både Amira og Athene skal delta der.
De tre bildene er tatt av Annika Madelein Kåss

Lørdag 8. januar 2011

I dag har vi vært på Brusand sammen med Annika og Roxy. Brusand er ei stor sandstrand. Før vi gikk på stranda var vi på Tropehuset og handlet mat og utstyr til hundene. Annika  fikk 3 tisper og 2 hannvalper for ca en uke siden.
På Hauge har det vært glatt og nesten ikke til å gå. Derfor har det vært få turer den siste uken. Nå høres det også ut til å det minker på nyttårsrakettene. Det er ikke nyttårsaften som er det største problemet for hundene, men uka etterpå for da skal alle restene sendes opp.
Amira, Athene og Roxy storkoste seg på stranda. Annika kastet pinner som hundene løp og hentet. Athene ble forskrekket da hun ville løpe etter en fugl og plutselig oppdaget at hun stod langt ute i sjøen. Sjø er en ny opplevelse for henne. Vi var alene på stranda så hundene løp fritt hele tiden.De tre hundene leker godt sammen. Jeg er opptatt av at Athene skal få være i ulike miljøer.
Det var to slitne hunder som lå i hver sin stol på lørdagskvelden.

Mandag 27 desember

Mandag 27 desember gikk jeg og jentene tur med Bobby og senere Bailey.
Vi møtte Bobby, Synnøve og Katrine på Askøy. De har et stort friområde rett utenfor huset, der lekte de tre søskene i 1 1/2 time. Været var glimrende - 15 og strålende sol. Hundene kom godt overens. Det er gøy å møte og se hvordan Emma sine avkom har det. På bildet ser dere Bobby, Amira og Athene i full konsentrasjon.
Senere på ettermiddagen møtte vi Bailey og Marianne. Jeg glemte dessverre fotoapparatet, har derfor ikke bilde av ham. Vi gikk en tur i nærområdet. Hundene lekte godt sammen

Søndag 12 desember

Søndag 12 desember var vi i Brandal sammen med Annika, Tasha og Rokzy. Det var vanskelig å gå, hele veien var dekket av is etter lørdagens regn. Men jentene mine syntes det var morro å for en gangs skyld kunne løpe fritt omkring. Halene stod til værs gjennom hele turen. Tascha venter valper på nyttårsaften så hun var forsiktig.
Hundene er alltid glad over å få gå tur sammen med Annika

10.12.10 Birka

Fikk disse bildene av Birka i går. Hun er nesten ikke til å kjennne igjen

Fredag 5.11.10

Denne uken har jeg hatt miljøtrening med Amira hver eneste kveld. Etter stevnet sist lørdag fant jeg ut at Amira nesten ikke har vært andre steder enn i hundegården det siste 11/2 året på grunn av mitt dårlige bein. Derfor skal jeg bruke mye tid på sosialisering og miljøtrening med begge hundene hver for seg i tida fremover. Nå er det mørkt når vi går tur eller trener, det byr på utfordringer. Men etter bare en uke merker jeg fremgang for Amira. Halen er ikke lenger under magen når hun støter på noe ukjent. Nysgjerrigheten hennes kommer litt etter litt frem igjen. Amira har alltid vært forsiktig. Vi er flittige gjester utenfor bygdas ulike butikker. Der må hun takle biler, skilt som blåser, unger som skriker. Jeg er imponert over hvor raskt hun tar ting. Når kveldene blir mørkere tar ungdommen frem rakettene, det er og en utfordring. Selv om miljøtreningen er litt tøft for henne er hun veldig glad når jeg kler på meg og sier at vi skal gå på tur.
Vi har også kommet godt igang med lydighetstreningen. Den 24. november skal vi delta i klubbmesterskapet. Målet mitt er at vi skal klare å gjennomføre det og ha det kjekt i ringen, så får karakterene bli som de blir

.
Athene blir soialisert og får den samme miljøtreningen som Amira.Hun har enda ikke rukket å bli redd nye ting, hun er bare nysgjerrig. Begge får mye ros og klapp når vi er ute og går.
Når når vi kommer hjem legger de seg i samme stol og hviler ut

Torsdag 14. oktober

Denne uken har vi høstferie. Vi har hatt besøk av Jorunn, Atle og Markus. Markus og Athene kom godt ut av det. Han likte å leke med henne. På bildet øver han hopp med henne. Han strålte når Athene hoppet. Vi har hatt et flott høstvær og har gått lange turer hver dag.
I går var Amira og jeg på konkurransetrening, kjempekjekt!
I dag skal Athene på utstillingstrening.

4 oktober 2010

Tenk i dag er det 3 år siden Emma fikk sitt første kull.
Gipsy ble født først så Timmi, Bobby og så tilslutt ble Amira.
For meg er det kjekt å vite at alle 4 har det godt og lever et aktivt liv. Bobby har til og med rukket å bli far.
Gispy er rå i rundering, Timmi gjør det godt i lydighet og Amira går for opprykk i klasse 2 i lydighet.
Dagen blir feiret med vaffelkaker og masse kos.
Amira ønsker god feiring til sine brødre

3 oktober 2010

3 oktober 2010.
Amira og Athene har funnet hverandre. Amira har vist Athene mor sine godstoler. Så nå nyter de liver enten i samme stol eller ved siden av hverandre i hver sin stol.
Athene har blitt mye roligere nå. Det er nesten ikke biting, få tisseflekker inne( de kommer når matmor er travelt opptatt med noe annet og glemmer å ta henne ut). Hun kan legge seg i stole og hvile i lange perioder.
Vi trener hverdagslydighet hver eneste dag. Sitt, dekk, kom og bli. Hun har blitt flink.
Torsdag 7 oktober starter jeg på konkurransetrening med Amira, det gleder jeg meg til

Bergen 26 september 2010

Denne helga har vi vært i Bergen på utstilling. Lørdag møtte jeg Karianne, Ronja og valpene deres. Bobby , fra Emma sitt første kull er faren deres. Det var et hyggelig møte.
Søndag møtte vi Marianne og Bailey. Han er litt større enn Athene. Han var en flott gutt, tror han ville gjort det godt på utstilling. Bailey går på kurs i Fyllingsdalen. Han er en krevende valp, men veldig snill i følge Marianne.
Jeg tok en del bilder som dere ser her

Lørdag 11 september

I morgen skal Amira stilles på Nkk på Orre. Det er som vanlig Annika som handler henne. I dag har jeg vasket og klippet Amira. Hun er rolig, det virket som at hun nyter å bli stelt. Det blir spennende å se hva dommerne sier denne gangen. Athene suger fortsatt litt melk av Amira, derfor er har ikke pattene trukket seg helt inn igjen enda.

Jeg benyttet også anledningen til å klippe negler, ører og børste pels på Athene. Ørene hennes så ut som ulldotter. Jeg synes hun fikk et mer voksent uttrykk etter at hun var klippet. Det var litt skummelt i begynnelsen, men etterhvert roet hun seg ned. Jeg tok mange gode pauser med belønning og ros. Neglene er det verste for henne, da hylte hun og ville ned fra fanget mitt. Etter to poter roet hun seg slik at det gikk raskt med de to siste. Athene vil gjøre akkurat det samme som storesøster

Mandag 6 september

I dag har Athene fått sin andre vaksine. Athene ble også chippet. Det ble strevsomt for henne , chippen falt ut 2 ganger, først den 3 gangen satt den. Athene var veldig flink og gav bare fra seg et lite ynk.
Litt senere på ettermiddagen var hun med meg på valpekurset. Rundt banen er det mange barn, de leker alle med henne. Det ser det ut som hun stortrives med. Jeg brukte henne til å vise lineføring, sitt og bli. Tilslutt fikk hun være med på innkalling. Hun sjarmerer alle rundt seg.
Veterinæren gav henne skryt for å være trygg og sosial. det var hun som tok imot Athene og søskene.
Amira er litt fornærmet for hun har vært hjemme alene i hele dag. I morgen er det hennes tur, da skal hun trene lydighet. Den 19 september skal hun gå stevne i Stavanger

Søndag 5 september

I morgen er Athene 11 uker. Hun har vokst mye bare denne siste uken. I går var vi på fotballbanen og trente på på plass, innkalling og båndtrening. Hun er bare rå!
Amira og Athene har det morro sammen. Denne helga har det vært sommer her hos oss, da er alle 3 ute i det fine været. Athene synes det er kjekt å spise mor sine blomster, med litt jobbing i helga har det blitt mindre av det. Athene er lett å avlede.
 Hun er med når jeg er instruktør på valpekurs. Jeg bruker henne til å vise nye øvelser. Da ser deltakerne at det krever jobbing å få til øvelser, Athene kan jo ingen av øvelsene fra før. Deltakerne kan lett miste motet hvis jeg bare bruker Amira som kan alt dette fra før..
Amira og Athene er utehunder. De vil helst være i hundegården selv om jeg er innendørs, det liker jeg.
Neste helga skal Annika stille Amira på utstilling på orre. Da skal Athene være med og bli sosialisert i slike sammenhenger. Vi gleder oss alle 3

Søndag 29.08.10

Denne helgen har Athene vært med storesøster på lydighetskonkurranser. Det har vært god sosialisering for henne. En så ung valp vekker alltid mye oppmerksomhet. Store og små smelter ved syne av Athene. På slike stevner er det mange forskjellige hunderaser, nå har Athene truffet mange forskjellige hunder. Athene er forsatt trygg og rolig. Tidlig krøkes den som god krok skal bli heter det.

Denne uken har hun lagt alene i buret sitt når jeg er på arbeid. Jeg er hjemme en gang for dagen. Tirsdag og onsdag ynket/skrek hun når jeg gikk. Når jeg kom ned til bilen hørte jeg at hun sluttet å skrike. Torsdag og fredag sa hun ingenting da jeg gikk på arbeid. Jeg legger henne også i buret et par ganger hver ettermiddag. Amira og jeg må slappe av litt innimellom. Det godtar hun, legger seg fint ned for å sove mens Amira tusler rundt i stua. Hun sovner i ca 22.30 og sover til 06. Da kan jeg ikke klage.

Søndag 22.08.10

Ken Johannes gikk barn og hund med Athene på Sviland. Han gjorde en meget god jobb med henne. Athene fulgte han godt. Ken Johannes fikk medalje rundt halsen. Etterpå sa han at det hadde vært gøy å være i ringen med Athene

Tirsdag 27.07

I dag har Amira og jeg gjennomført ei skikkelig treningsøkt. Både Amira og mor var klar for dette. Amira gikk helt fantastisk. Vi trener for å debutere i klasse 2 på stevne 28 august

Lørdag 12 juni 2010

I dag er det det 50 drektighetsdøgenet til Emma. Hun er stor og tung. Emma hviler mye og må ha mange små måltider. I morgen skal jeg sette frem valpekassen. Jeg går spennende dager i møte

Søndag 6 juni 2010

I dag er det 17 dager igjen til Emma har termin. Emma er stor og pattene strutter. Når hun ligger og hviler kan jeg se valpene bevege seg. Hun får mat flere ganger for dagen. Merker at hun er stor og tung, hun klarer ikke så mye før hun må hvile. Jeg har en uke til på skolen, så er det sommerferie. Da er det 10 - 12 dager til hun føder. Jeg er veldig spent. Har vasket på "valperommet" og skal i neste uke få noen til å hjelpe meg å bære inn valpekassen.
Emma er veldig hormonell og det går utover Amira. Hun kjefter på Amira og tar maten hennes. Amira kommer til meg i stedet. Det blir spennende å se hvordan Amira takler valpene og om Emma gir henne lov til å leke med dem

Lørdag 22 mai 2010

I dag fikk vi et flott bilde fra Gipsy.
Han er flink til å rundere

Lørdag 20.03.2010

ENDELIG

I dag har vi vært på tur på barmark. Første gang siden 19 desember 2009.

Vi var i Brandal sammen med Annika, Tasha og Roksy.
Hundeeiere og hunder storkoste seg

Søndag 21 februar

Endelig vinterferie!!
Vi har besøk av Atle og Markus.
Alle fire var ute i hagen og akte i går. Markus synes det er gøy å ake, mens Emma og Amira løper etter han. Tilslutt kaster Atle snøballer til hundene, kjempegøy!!

Torsdag 21.01.10

Torsdag 14. januar startet jeg med nytt valpekurs. Siden snøen ligger over alt er vi innendørs med kursdaetakerne. Kursdeltakerne er flinke og positive, da er det kjekt. Klubben har stor pågang av deltakere som vil gå på kurs, det er en positiv utfordring for oss.
Det er travle tiden for meg og hundene, to ganger til Egersund hver uke. Benytter anledningen når vi er innendørs til å trene mine hunder før kurset starter. Merker på Emma og Amira at de sette pris på det.
Nå venter jeg og hundene på mildvær slik at vi kan være ute og få gått turer.

30 desember 09

I dag har vi hatt 12-13 kuldegrader og mye snø. Vi har vært på Fotland og lekt i snøen sammen med Tasha og Villy. Det var kjempekjekt! Mor og Annika kastet ballen ut i snøen, vi kjempet om å være først å hente den. Tilslutt ble det litt mye snø mellom tærne. I kveld holder matmor på å strikke sokker til oss alle fire
🙂

Vinterbro 27 - 29 november 09

Vi har hatt ei fantastisk helg hos Vigdis og Arne som har vist oss stor gjestfrihet.
Lørdag ble Emma , Amira og Gipsy stillt på utstilling på Lillestrøm. Annika var handleren, hun gjorde som vanlig en god jobb med hundene.
Søndag stilte hun Tascha.
Lørdag ettermiddag fikk vi møte Hilde og Timmi, Kjersti som er Emma sin oppdretter og Lisbeth som trener blant andre Gipsy og Timmi i rundering

Klubbmesterskap

I dag 21.11.09 har Dalane hundeklubb arrangert klubbmesterskap. Jeg kunne ikke delta fordi beinet enda ikke er godt.
I stedet måtte jeg tre inn som dommer i alle klasser utenom elite.
Det var vanskelig å kommandere andre uten å ha noen erfaring fra før.
Jeg gjorde så godt som jeg kunne, håper deltakerne er litt fornøyd.
Nå gleder jeg meg til våren da jeg skal gå konkurranser igjen
.

Tirsdag 3.november. Lydighetstrening

Endelig!
I dag skal vi kjøre til Egersund og delta på lydighetstrening igjen. Mor kan nå bevege seg uten krykker, med liten fart, på turer må hun fortsatt ha krykker. Livet begynner sakte men sikkert å normalisere seg for oss igjen.
Vi gleder oss veldig!

AMIRA 2 ÅR 4.OKTOBER

Amira fyller 2 år 4.oktober. Dagen feires med mor og bestemor, med vafler.

Emma og Amira gratulerer også sine sønner/brødre med 2 årsdagen.

Gratulerer Bobby, Gipsy og Timmi!

Amy og Thea på besøk

Denne helgen har Amy og Thea vært på besøk hos oss. De har sovet hjemme og vært i vår hundegård om dagen. Amira var litt skeptisk i begynnelsen og Emma måtte markere at dette var hennes hjem. I dag, søndag, har de vært avslappet og rolig alle fire.

Tirsdag 8.september 09

Mor og datter søker ly for regnet. Det har vært en regnfull høst på vestlandet. De er gode venner og kan ligge i samme hus. Håper mor snart kan gå igjen slik at vi snart kan få mosjon og bli trent igjen. Dette begynner å bli kjedelig

Tirsdag 11 august

11 AUGUST 09

EMMA FYLLER 5 ÅR I DAG, GRATULERER
Dagen ble tradisjonen tro feiret med lapper
og mange godbiter.


Emma har fått løpetid og skal snart pares
 med Tollerstemmens fabian. Mor er spent

2.juli 09

Det blir få lange turer og lite bading på hundene denne sommeren. De må for det meste oppholde seg i hundegården. Prøver å trene litt momenter og leke litt med dem. Men på grunn av gipset fot setter det sine begrensinger.
Vi kommer sterkere igjen til høsten

2.juli 09

I dag er det nesten 30 grader i Sokndal. Vi orker ikke gjøre noen ting, ligger bare i skyggen og peser. Godt at mor av og til tar oss ut i hagen og leker litt med oss. Det blir ikke så mye nå som mor har gipset fot. Vi syntes det var litt skumelt i begynnelsen når mor hoppet rundt på krykker, men nå er vi ikke redde lenger

17 mai 09

GRATULERER MED DAGEN, ALLE HUNDEVENNER!

Hilsen Emma og Amira

Tirsdag 7.4.09

God Påske til alle hundevenner
! 🙂

Lørdag 28.03.09

Lørdag 28-03.09

I dag våknet vi til snøvær. Planene våre måtte endres, mor kunne ikke arbeide i hagen. Da brukte hundene anledningen til å leke med ball i snøen. Da var ikke mor sen med å finne fotoapparatet for å få noen fine bilder. I morgen melder de fint vær, da har mor lovet at vi skal trene og LEKE

🙂

Torsdag 19 mars

I dag har mor vasket oss. Ingen av oss synes det er morro. I morgen skal vi reise til Bergen, det tar 6 timer. Søndag skal Lis Inger stille oss på utstilling.
Det blir spennende
🙂

Lørdag 7 mars

I dag har vi gått tur med Bobby i Brandal. Bobby bor i Bergen , men var på besøk i Egersund. Vi gikk en lang tur, det var morro å leke sammen alle 3.
Vi badet , men Emma syntes det var for kaldt.
På bildet ser du Synnøve og Karina. Bobby,Amira og Emma
😀 😀 😀

Ølen 15 februar

15 februar 2009
I dag har Emma og Amira vært i Ølen på utstilling. Vi stod opp klokken 5.30 og kjørte i snøvær i 4 timer før vi var fremme. Der ventet vi i 3 timer før vi ble stilt. Etter kjøretur på 4 timer hjem igjen var det hunder som var trette. De la seg tidlig. Men vi var veldig fornøyd med Emma sitt resulatat. I morgen skal vi hvile
😀 😀 😀

4 februar

4 februar 09


Endelig snø til å leke i.
I dag har vi vært på Sandbekk med Diablo og Minni

Høsten 2008

Emma og Amira går tur i blåfjell nesten hver dag. Noen ganger er Diablo sammen med oss

Nyttårsaften 2008

Før alle rakettene ble sendt opp gikk vi en tur i Blåfjell sammen med Thea og Amy

Nyttårsaften 2008

Søndag 5 januar 2009

I dag har vi vært på tur i Blåfjell sammen med Diablo

Nyeste kommentarer

07.07 | 18:49

Hei! Planlegges det nytt kull en gang i senere tid?😊

26.01 | 17:00

Vet ikke når neste kull. Lir

26.01 | 09:00

Hei , planlegger du valper?

20.09 | 09:14

Vet ikke når neste kull blir

Del denne siden