Mich - Amante`s Din Emma Viktoria

Far :Solvinga`s Chaplin Af Jim Bean
Mor:Mich-Amante`s Shania

Mich-Amante`s din Emma Viktoria er født 11.08.04
Døde 19.07.2010
Emma på tur i Brandal 20 mars 2010

Emma på tur i Brandal 20 mars 2010

19 juli 2010

 Emma fikk 6 flotte valper mandag 21 juni. Hun måtte ta keisersnitt fordi to valper ville ut samtidig. Hun var en god mamma. Valpene fikk godt med mat og vokste seg store og sterke.
Torsdag 15 juli gikk Emma, Amira og jeg tur i Blåfjell. Nå var valpene 3 1/2 uke og Emma syntes det var stas å få fri og gå på lang tur igjen.
Denne dagen ble skjebnessvanger for henne. Hun ble påkjørt av en stor outlander, først med bakhjulene så av tilhengeren. Jeg kjørte rett til Dalane dyrklinikk der vi ble tatt vel imot og fikk kyndig hjelp. De sendte oss videre til Tu dyreklinikk. Etter en lang behandling kom vi hjem. Emma var glad over å se valpene sine igjen.
Fredag hadde Emma store smerter og vi måtte hente sterkere medisin. Lørdag kviknet hun til og var skikkelig god mamma. Lørdag kveld fikk vi besøk av Marit som skulle avlaste meg. Da jeg skulle legge meg ville Emma følge etter meg da gikk hoften ut av ledd igjen. Søndag morgen ringte jeg dyreklinikk og Annika og jeg kjørte til Kristiansand. Der ble hun operert klokka 18 lørdag kveld, klokka 24 ble hun sjekket og alt var normalt. Mandag morgen sovnet hun stille inn. Dødsfallet kom også uventet på veterinæren. Han tror at hun kan ha hatt en indre blødning.
Emma du har vært en berikelse for meg. Du gav meg interessen for lydighetstrening og hundehold generelt. Gjennom deg har jeg lært veldig mye. 4 oktober 2007 fikk du ditt første valpekull og gjorde meg utrolig stolt. Amira har gitt meg mange fine opplevelser. Du har vært trofast og lojal.
Jeg har MANGE gode minner fra tiden sammen med deg, de skal jeg ta godt vare på!
Nå har jeg 6 skjønne valper som jeg skal prøve å gi all den omsorg jeg vet du hadde gitt dem.
Nå er du sammen med Asita, Millie, Toya. Kanskje Trond trener deg av og til 
Kjersti, Amira,de 6 valpene og jeg savner deg!
Nå er du i allefall smertefri.
TAKK EMMA for alle de gode opplevelsene du har gitt meg!

Emma

Skrevet av SHANIA, 16. jul, 2010

Emma dattera mi! Stakkars deg. Du vet nok som jeg at vi hunder har har sanser og kontakter som menneskene våre bare kan drømme om. Jeg tror at englene Millie og Toya mobliserte hele hundehimmelen for å hjelpe deg.
Det er nok ikke jeg som er i tankene her i huset i dag. Har nå vært ute på tur, ikke noe moro for "mora" mi var lett hysterisk, fikk ikke løpt og kosa meg, 5m. unna og så måtte jeg tibake. Slik blir det vel for dere to også. Men vi får bære over med dem, det er jo fordi de er glad i oss. Hun fikk visst litt dårlig samvittighet, for det ble vaffel på meg selv om det ikke er søndag. Du skal se at vaffeljernet kommer frem snart bare du blir litt bedre.Sender all den morskjærlighete jeg har til deg nå når du har det vondt. GOD BEDRING!!

Skrevet av Kjersti V.M., 19. jul, 2010

EMMA!
I dag ble et rom lukket i hjerte mitt, og der vil du alltid bli.
Du var den minste i kullet, men ble fort den store stjerna.Det var noe eget ved deg, vi var så glad for at du skulle bo i Moss. Slik ble det ikke, du kom tibake til oss ca. 10mnd. gammel som en villbass. Du tilpasset deg fint i flokken vår, og viste en stor jobbeglede.
Så kom lykken i livet ditt, ÅSE,da fant du den beste du kunne få, kjærlighet fra første stund, det så vi med en gang, all tvil var borte, det måtte bli dere to.
Du skapte gnisten hos Åse som ble til en glødende interesse for "hundelivet"
Det aller beste du ga oss var Timmi, verdens beste gutt.
Nå har vi det så vondt, du har ikke vondt mer, det er en liten trøst. Valpene dine blir tatt godt vare på, du får titte ned så ser du det.
Kanskje det blir litt trening der og, for jeg tror ikke at Trond klarer å holde seg unna hundehimmelen, det var jo hundene han levde og åndet for.
I dag vil det brenne et lys for deg i Moss.
TAKK EMMA -FOR DEN DU VAR!

Emma 20.03.2010

Emma 20.03.2010

Emma drektig

Den 4.10.07 fødte Emma 4 valper. 3 hanner og 1 tispe. Tispa beholdt jeg selv, jeg kalte henne Amira. Bobby reiste til Bergen. Timmi og Gipsy reiste til Moss og Vinterbro.
Emma ble paret med Tollerstemmens Fabian.

Den 21.06.2010 født Emma 4 tisper og 2 hanner.
Atene bor her hos meg
Mira bor på Sunndalsøra
Kira bor i Oslo
Birka bor i Ørsta
Bailey bor i bergen

Emma har nettopp født 4 skjønne valper

Emma har nettopp født 4 skjønne valper

Nyeste kommentarer

07.07 | 18:49

Hei! Planlegges det nytt kull en gang i senere tid?😊

26.01 | 17:00

Vet ikke når neste kull. Lir

26.01 | 09:00

Hei , planlegger du valper?

20.09 | 09:14

Vet ikke når neste kull blir

Del denne siden