Høstferie

9. okt, 2012

Har hatt to fine dager på hytte i Sirdalen sammen med Målfrid. Mandag var himmelens sluser åpne. Derfor ble det en innedag med fyr i ovnen, god mat og masse prat. Tirsdag morgen våknet vi med sol fra skyfri himmel og et tynt dekke av snø. Vi hadde en lang spasertur i det fine været. Fantastisk å ha to dager i fred og ro og samle nye krefter.

Jentene var alene hjemme. Marlin løtoft gav dem mat, slapp dem inn mandagskveld og ut tirsdag morgen.

Du så kjekt det er å komme hjem når det er to jenter som viser så stor glede over å se meg igjen!!

Del denne siden

7 oktober

7. okt, 2012

HØSTFERIE!

Denne uken har jeg høstferie. Det setter jeg og jentene pris på. Vi skal kose oss og trene mye. Athene skal delta på nytt lydighetsstevne 5 november.

På torsdag har Geir Ove og jeg et parti som skal opp til appellmerkeprøven. Det blir spennende å se hvor mange som klarer det. Håper at været står oss bi.

Fredag og Lørdag skal Geir Ove og jeg arrangere kurs for Flekkefjord hundeklubb.

Torsdagen etterpå starter vi opp med nye kurs. Her er det ikke mye tid å hvile på lauvbærbladene. Men jeg synes det er kjekt å inspirerende å holde kurs.

Skal prøve å gjøre jentene trygge i lydighetsøvelsene slik at begge snart kan klare opprykk. De er enda litt utrygg i konkurransesituasjonen

Bergen

1. okt, 2012

Da er vi hjemme igjen etter turen til Bergen denne helga. Athene ble stilt og fikk god kritikk på retrieverklubbens utstilling. hun fikk evcellent. Cane ble BIR. Lørdag feiret vi Annika sin fødeselsdag med biff og fløtegratinerte poteter. Siden vi måtte opp i 6 tida ble det ingen sene kvelder. Vi bodde i en leilighet på Lone camping.

Amira har vært hos Kjersti på Eigerøy. Fikk inntrykk av at hun og ungene hadde kost seg sammen i helga. Hentet henne hjem i ettermiddag. Det var stor gjrensynsglede da Athene og Amira traff hverandre igjen.

Resten av kvelden skal tilbringes i horisontalen på sofaen. Det er gøy , men slitsomt med utstillingshelger

Siste valp reiste hjem

3. sep, 2012

I kveld sa vi farvel til Caddie som reiste hjem til Søgne

Tolleråsens Caddie

3. sep, 2012

Tolleråsens Caddie reiste hjem til Søgne sammen med Trine og Tom Reidar i kveld